Wednesday, March 16, 2011

SAMPEI BILER MENGKOME KAT ATEH TUH NAK BERTEKAK?

"Ketua Pengarah MSN, Datuk Zolkples Embong menyifatkan keupayaan Lee Chong Wei menumbangkan musuh utamanya, Lin Dan untuk merangkul kejuaraan Seluruh England, kelmarin, memberi isyarat bahawa dia boleh berjaya tanpa kehadirannya, Misbun Sidek".

Iniler kater-kater bongkak ngan sombong daghi seoghang Ketue Pengaghah MSN yang boleh mengeghohkan suasaner dalam BAM. Iyernyer berbezer bebenor ngan pandang Datuk Seri Ahmad Shaberi Cheek, Menteghi Belia dan Sukan Mesia yang mahu aderkan perbincangan lanjut ngan Misbun Sidek. Oghang akan ngaterkan,
"Abeh manis sepah dibuang".

"Lee Chong Wei masih memerlukan bimbingan Datuk Misbun Sidek dan berharap jurulatih itu membuat keputusan segera mengenai pendiriannya dalam BAM kerana mahu memusatkan perhatian hadapi Kejohanan Dunia Ogos depan dan paling penting Sukan Olimpik 2012".

Ini pulak saper yang ngaternyer? Aderker daghi mulot presiden BAM? Ato pon daghi mulot Datuk Lee Chong Wei sendighi? Pade teman buatle yang terbaek. Jangan ler lagi mengkome dok beghamok kat ateh nun. Aperker mengkome ingat nak jadi juagher tuh boleh dapat dalam sekelip mater ajer? Fikioler mengkome oiiii.